tirsdag 20. september 2011

Laks med kokossaus

LAKS MED KOKOSSAUS 4 Porsjoner

4 laksefileter
4 dl kokosmelk
2 løk
1 lime
1 ss revet ingefær
2 ss karri
1 ss tomatketchup
2 ss olje
1/2 rød paprika i tynne strimler
1 liten bunt basilikum i tynne strimler
Salt og Pepper

Stek fisken i en panne.
Stek løk og ingefær i olje i 2 min, tilsett karri og 1 ss vann, rør det godt inn.
Tilsett tomatketchup, kokosmelk, limeskall og saften av en lime.
Kok på svak varme i 10 min.
Smak til med salt og pepper.
Ha i fisken og la den bli gjennomvarm.
Dryss over paprika og basilikum.

Serveres med ovnsbakte grønnsaker og squashpasta.


Eksotisk og frisk middag:)

2 kommentarer:

  1. Å det så sykt digg ut! Prøve om et par uker ;)

    SvarSlett
  2. Det var kjempegodt (dette og). Synes jeg bare lager god mat med dette kostholdet:) Vi koser oss til måltidene:)

    SvarSlett