torsdag 15. september 2011

PROTEINBRØD

PROTEINBRØD

8 egg
1 boks kesam
6 ss olje
2 ss bakepulver
100 gr linfrø
120 gr kruskakli
100 gr sesamfrø
100 gr solsikkefrø

Pisk eggene lett, tilsett øvrige ingredienser og rør godt.
Deigen skal ha konsistens som en tykk grøt. 
Dekk en brødform med bakepapir og ha i røren.
Stek brødet på nederste rille på 180* i 55 min. 
Avkjøl på rist.

Variasjon: tilsett 1/2 ts salt, 1-2 ts knust karve, 1/2 - 1 ss krydderurter eller lignende etter eget ønske.



2 kommentarer:

  1. Nais! Dette brødet gleder jeg meg til å prøve om noen uker! :)Klem

    SvarSlett
  2. Det er kjempegodt og mektig hverdagsbrød.

    SvarSlett