mandag 12. september 2011

FOCACCIABRØD

FOCACCIABRØD

2dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
6 egg
150 gr kremost naturell
1 dl kremfløte
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
olivenolje til sprinkling
Maldonsalt
Rosmarin, Oregano, soltørkede tomater, oliven, fetaost, stekt sopp eller annet du liker.

Knus frøene i en blender eller med en stavmikser.
Rør sammen førene, egg, kremost, kremfløte, bakepulver og fiberhusk til en jevn masse.
La røren svelle i 10 min.
Smør en ildfast form med olivenolje og ha i røren og den smakstilsetningen du ønsker.
Ha over olivenolje og maldonsalt.
Stek på 175* i ca 30 minutter.
Avkjøl litt på rist og skjær brødet opp i ønskede ruter. 

Servers til suppe, salat eller med pålegg.


Jeg har brukt stekte kantareller og rosmarin som smakstilsetning, kjempegodt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar