lørdag 3. september 2011

Krabbekaker med chilisaus

Krabbekaker med chilisaus 4 porsjoner

250 gr torskefilet
4 fedd hvitløk
1 ts hakket chili
4 ss hakket koriander
2 ss finrevet ingefær
300 gr krabbekjøtt
1 ss eggehvite
1 ts salt
1 ts pepper

Olivenolje til steking

Skjær torskefiletene i små stykker.
Hakk hvitløk, chili, koriander og riv ingefærroten.
Bland dette sammen med torsken, krabbekjøttet, eggehviten, salt og pepper i en foodprocessor til en grov farse.
Dekk til og la stå kjølig i ca 20 min.
Varm olje i stekepannen og bruk en spiseskje til å forme kakene i den ene hånden.
Stek kakene 3-4 minutter på hver side til de er gylne.

Serveres med chilisaus og coleslaw (oppskrifter under tilbehør)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar