søndag 4. september 2011

Havets delikatesser i wok

Havets delikatesser i wok 4 porsjoner

200 gr torskefilet
200 gr laksefilet
smør eller olje til steking
200 gr scampi
3 fedd hvitløk
1 rød paprika
1 løk
2 vårløk
1 brokkoli
Bønnespirer
3 ss olivenolje
1 dl hvitvin eller eplesidereddik
1 ss soyasaus
salt
pepper

Skjær fisken i terninger og stek dem i olje eller smør.
Rens grønnsakene og del dem i strimler/biter.
Varm oljen i en wok eller panne og stek hvitløkg og løk til de er blanke.
Tilsett grønnsakene og surr i 3 minutter.
Tilsett hvitvin/eplesidereddik .
Kok opp og kok til grønnsakene er møre
Smak til med soyasaus og krydder.
Tilsett scampi og stek til de er rosa, tilsett fisken og stek til alt er gjennomvarmet. 

Bruk frosne wokgrønnsaker når du har dårlig tid. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar