søndag 4. september 2011

Svinefilet med ingefær

Svinefilet med ingefær 4 porsjoner

800 gr svinefilet
smør til steking
1 ts salt
1/2 ts pepper

SAUS

1 fedd hvitløk
2 ts revet ingefær
1/2 dl kraft/buljong
3 dl fløte
2 ts karripaste
Salt
Pepper 

La svinefileten ligge fremme i romtemp ca en time.
Skjær ca 4 cm tykke fileter/biffer.
Stekes i smør, ca 2-3 min på hver side.
Legg kjøttet i en ildfast form, strø salt og pepper over og dekk med alimimumsfolie.
Stekes videre i ovn på 200* i 8-10 min. 
La kjøttet hvile mens du lager sausen.

Saus: Hakk hvitløk og riv ingefærroten.
Kok ut stekepannen med kraft/buljong.
Tilsett fløte, karripaste, hakket hvitløk og revet ingefær.
La sausen trekke i 4-5 minutter.

Serveres med grønnsaker eller salat.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar