fredag 7. oktober 2011

THAISUPPE

THAISUPPE 4 PORSJONER

400 gr kjøttdeig
1 løk
1 paprika
1 chili
2 ts karri
1 beger creme fraiche
1 boks kokosmelk
1/2 - 1 dl vann
2 ts rød currypaste
2 ss kalvefond
3 ts gurkemeie
1 lime
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 neve frisk koriander

Stek kjøttdeig, løk, paprika, chili og karri i godt smør.
Ha alt over i en gryte.
Tilsett cremé fraiche og kokosmelk, bland alt godt  sammen.
Spe suppen med vann til en passende konsistens.
Tilsett currypaste, kalvefond, gurkemeie, revet limeskall og saften av en lime.
La suppen koke 10-15 min.
Smak til med salt, pepper og evt mer currypaste om ønskelig.
Bland i frisk koriander.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar