lørdag 1. oktober 2011

LANGPANNEBRØD

LANGPANNEBRØD

4 egg
3 ss rømme
50 gr smør, smeltet
1/2 dl hakkede/malte mandler
1 dl linfrø (hele eller knuste)
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 ss fiberhusk
1 ts johannesbrødkjernemel

Visp eggene og tilsett øvrige ingredienser.
La røren svelle 10 min.
Hell røren over i en langpanne som er dekket med bakepapir, smør utover.
Stek midt i ovnen på 200*  i 15-20 min.
Avkjøl og del opp i ruter. 
Oppbevares i kjøleskap eller fryseboks.

TIPS: Kan brukes som pizzabunn eller stekes som lapper.
Tilsett krydder/urter etter smak som variasjon.



3 kommentarer:

  1. Mmmmm, det virket jo både enkelt og velsmakende! Hvordan er konsistensen på ferdig brød? Klem

    SvarSlett
  2. Skal prøve det i kveld, så kjempe godt ut :)
    Kristine

    SvarSlett
  3. Takk:)
    Jeg personlig liker ikke ferdig brød. Synes de jeg lager selv er best både på smak og konsistens, er dessuten billigere å bake selv.
    Men det er nok smak og behag:)

    SvarSlett