fredag 14. oktober 2011

ANETTE`S SJOKOLADE FOUNDANT OG BROWNIES

ANETTE`S SJOKOLADE FOUNDANT  OG BROWNIES 12 stk
200 gr smør
200 gr mørk sjokolade (70%)
4 egg
5 dråper vaniljeessens

Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 200 grader. Smelt smør og sjokolade i en liten kaserolle. Pisk eggene luftig alene, og tilsett deretter resten. Fyll opp doble muffinsformer og sett de i ovnen. Stekes i 6 minutter. Den skal være dissete når du tar den ut. 

Sjokolade retten kan serveres kald eller varm: 

Sjokoladefoundant- varm:
Da serveres de varme og rett fra ovnen. Serveres med pisket krem, eller eventuelt lavkarbo iskrem med vaniljesmak.

Brownies- Kald:
Skal du servere de kalde må du ha de i kjølen i en time eller mer.  

OBS! De må først bli avkjølt før du setter de i kjøleskap. Serveres med pisket krem eller enkel fløte. 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar