torsdag 6. oktober 2011

GRATENG

GRATENG 4 PORSJONER

Denne oppskriften har jeg hentet fra www.knapperglansbilder.blogspot.com en knallbra blogg som jeg anbefaler dere besøker:)

2 blomkålhoder
2 løk/sjalottløk
2 fedd hvitløk
2-3 dl fløte
2 vårløk eller stangselleri
smør  
ost til topping
2 pk kjøttdeig eller pølser
salt 
pepper

Del blomkålen i små biter, ha olje i en panne og varm opp. 
Ha i blomkål, hvitløk og løk.
Tilsett fløte og kok til blomkålen er mør.
Tilsett en smørklatt og kjør med stavmikser eller food proscessor til en jevn masse.
Stek kjøttdeig/pølser og vårløk/stangselleri.
Ha alt i en ildfast form og ta ost på toppen.
Stekes på 200* i ca 15 min.

Serveres med salat.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar