søndag 4. september 2011

Gryterett med koteletter

Gryterett med koteletter 4 porsjoner


1 aubergine
1 squash
1 løk
1 rød paprika 
4 koteletter
smør til steking
olivenolje til steking
1 ts salt
1 ts tørket timian eller basilikum
1 boks hermetiske tomater
2-3 dl kraft/buljong
3 ss hakket persille

Skjær aubergine, squash, løk og paprika i biter.
Del kotelettene i to og stek dem på begge sider.
Surr grønnsakene i olivenolje noen minutter.
Legg kjøttet og grønnsakene lagvis i en smurt ildfast form.
Hell over hermetiske tomater og kraft/buljong.
Dekk med aliminimumsfolie og stek på 180* i en time.
Fjern folien de siste 10 minutter.
Dryss over frisk persille.

Serveres med grønn salat og lavkarbobrød.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar