Blomkål og Brokkolisuppe med scampi 4 porsjoner
1 Brokkoli
1 Blomkål
1 løk
2 fedd hvitløk
smør til steking
8 dl grønnsakskraft eller buljong
1 dl cremé fraiche
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
250 gr scampi, renset
Skjær brokkoli og blomkål i små buketter, finhakk løk og hvitløk.
Smelt smør i en panne og stek hvitløk og løk blankt.
Tilsett bukettene og fres dem i ca 1 minutt.
Hell på kraft/buljong og la det koke til bukettene er nesten møre.
Bruk en stavmikser og kjør suppen til en fin puré.
Legg i scampi og la trekk ca 1 min (til de er rosa).
Ta suppen av varmen og tilsett cremé fraiche, smak til med salt og pepper.
Serveres med scones med ost og nøtter.
Denne er fantastisk deilig!!! YUM YUM! Takk for deilig middag :)
SvarSlettBare hyggelig:)
SvarSlett