torsdag 11. august 2011

Innpakket fisk

Innpakket fisk 1 porsjon

150 gr hvit fisk
Paprika
Blomkål
Tomat
Purreløk
Brokkoli
Hvitløk
Squash
Salt og Pepper
Sitronsaft
Smør

Lag til passe store ruter med aliminiumsfolie, pensle med olivenolje og smør.
Skjær fisken i porsjonsstykker og lett ett fiskestykke på hver pakke.
Skjær grønnsakene i skiver og biter og fordel dem på fiskestykkene.
Legg en god smørklatt på grønnsakene.
Ta på krydder og sitronsaft.
Pakk folien godt sammen med en liten åpning.
Legg pakkene i en langpanne og stek dem midt i ovnen på 200 gr i ca 15 min.
Fiskepakkene egner seg godt på grillen også.

Serveres med soppstuing, salat eller rømmedressing.


Her er fisken grillet for seg mens grønnsakene er stekt på stekepanne, servert med soppstuing. 

2 kommentarer: