torsdag 4. august 2011

Hamburgerbrød

Hamburgerbrød  4 porsjoner

6 egg
1/2 ts salt
1 ss fiberhusk
200 gr philadelphia ost naturell
1/2 ts bakepulver
6ss knuste linfrø
Sesamfrø til topping

Pisk eggehvitene svært stive og tørre, ca 5 min med kjøkkenmaskin.
Pisk eggeplommene i en annen bolle, til de er blitt lysegule og luftige.
Tilsett philadelphia ost, fiberhusk og salt i eggeplommene og visp til det er helt glatt. Vend forsiktig inn eggehvitene i osteblandingen, ikke visp.
Tilsett linfrø og bakepulver og vend forsiktig inn.
La røren hvile ca 10 min
Sett 8 hamburgerbrød på en bakepapirbekledd stekeplate, strø på sesamfrø på 4 av brødene.
Stek i 15 min eller til brødene er gyldenbrune. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar