torsdag 4. august 2011

Delikatessepakke

Delikatessepakke 4 porsjoner

400 gram hvit fisk, ben og skinnfri i passe porsjonsstørrelser
1 pk rå scampi (mariner dem over natten)
Aliminiumsfolie
Smør
Krydder; salt, pepper evt etter eget ønske

Marinade:
olivenolje
2 fedd hvitløk
Chilipaste eller fersk chili
salt og pepper 

Bland marinadeingrediensene i en bolle.
Rens scampien (best når den er halvfrosen)
Legg scampiene i marinaden, rør godt og la stå i kjøleskapet helst over natten.

Legg fiskestykkene ( ikke for store) i aliminiumsfolie med en smørklatt, evt krydder og scampi med marinade på toppen.
Pakk folien sammen og grilles i ovn eller på grill til scampen er rosa og fisken gjennomstekt.

Nytes som forrett eller som tilbehør til mat. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar