torsdag 5. januar 2012

VIKTIGE NYHETER!

VIKTIGE NYHETER!

Veldig kjekt å se at avisene våger å dele nyheter og fremgang innen forskning. 
De som er skeptiske til lavkarbo skal jeg stille et spørsmål til:

Er det usunt og spise mat laget fra grunn av, bestående av naturlige produkter?

De som svarer nei på dette må gjerne ta kontakt for en debatt :)

Lavkarbo er IKKE å erstatte stivelse/sukker med fett!

Lavkarbo er å spise NATURLIGE matvarer!

Lavkarbo er å bruke SUNN FORNUFT!

Lavkarbo er å BEGRENSE inntak av karbohydrater fordi dagens mat og spisevaner inneholder OVERSKUDD av kroppens behov for karbohydrater.

Lavkarbo er IKKE ET NYMOTENS SLANKETIPS!

Visste du at light produkter i stor grad trekker ut fettet og erstatter det med sukker for å bevare god smak?

TIPS: sjekk varebetegnelsen i sin helhet når du handler, ikke bare fettprosenten.
Det sunne fettet er faktisk naturlig i normale mengder.

http://fristendelavkarbo.no/2012/01/05/dagens-dagbladet-bedre-helse-med-mindre-karbohydrater/



2 kommentarer:

  1. Godt sagt. Synes det er veldig viktig dette med at man ikke erstatter karbohyderater med sukker og fett! Men KUTTER ned på karbohyderatene, enkelt og greit.... ellers har man missforstått tenker jeg :)

    SvarSlett
  2. :) Tror mange må prøve selv og se hva som fungerer. Man kan bli forvirret over all infoen som florerer. Men de punktene jeg skrev i innlegget, synes jeg det er utrolig lite tvil om stemmer.

    SvarSlett