torsdag 8. mars 2012

SPENSTIGE MAITHAI

SPENSTIGE MAITHAI 6 PORSJONER


900 gram strimlet svinekjøtt
3 ss olje
3 små løk
2 fedd hvitløk
6 ss red currypaste
3 bokser kokosmelk
4 1/2 dl vann
6 gulrøtter
300 gr minimais
3 paprika
1/2 lime, skall og saft
3 ss soyasaus

Del løk i båter og knus hvitløk, fres i oljen til det  er blankt.
Tilsett currypaste og rør godt.
Hell i kokosmelk og vann, kok opp under omrøring.
Tilsett gulerøtter som er skjært i tynne staver og mais delt i to.
Kok 5 min under omrøring.
Ha i stekt kjøtt, paprika delt i biter, limesaft, limeskall og soyasaus.
Kok opp.


Kilde: Inspirasjon fra Matprat.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar