lørdag 3. mars 2012

JONSHØGDI RUNDT OG FREM OG TILBAKE

JONSHØGDI RUNDT OG FREM OG TILBAKE

I dag var det tid for å prøve bursdagspresangen; flonka nye fjellski!
Full i pågangsmot, varme klær og mye mat og drikke pakket i sekken går turen til Kvamskogen.
Her skal det settes nye rekorder, i hvertfall i soltimer:)


Vi ankommer fjellet noe tidlig på formiddagen og kler oss om, finner frem ski, skifter sko, hekter sekken på ryggen og så skal skiene smøres. Jada, dette kan vi jo virkelig... Temperaturen er på pluss 1-2 grader, så da blir det rød smørning.


Herremilde, det gikk riktig unna med den, det er jo ikke heft men full smørning for å si det sånn. Og så er det hålkeføre/klink is i løypene.
Vi går så godt vi kan, like mye bakover og sidelengs som fremover. Men, HEY, det er jo ekstra trening og trim. Og solen skinner, so whats the problem?Vi karrer oss avgårde, sikkert med stilkarakterer opp i 10 men smilet er alltid på plass.
Litt tryningser hører jo alltid med til en vellykket skitur.
Vi må nok innom bilen og hente KLISTER! en ny runde med smøring, gnikking og polering mens vi diskuterer hvor viktig det er med gode smørere for langrennsløpere på vårt nivå. Alle er enige om at det gjør susen. Nå står vi plutselig litt vel i ro midt i oppoverbakken, og det lugger litt. Så stilen blir faktisk enda bedre, trodde ikke det  var mulig.
Alle helter må jo også spise litt, så vi fant oss en nydelig plass i solen og gjorde godt inntak av mat og drikke.
 LIVET ER HERLIG!


Vi er helt enige om at vi snart kommer tilbake!

2 kommentarer:

  1. Jannicke & Øystein4. mars 2012 kl. 08:28

    Tusen takk for flott skildring, nydelige bilder og morsomme replikker. Og ikke minst takk for en fantastisk tur. Dere er helt herlige og vi elsker smørekunnskapene deres, foruten de hadde det ikke vært like morsomt :)

    SvarSlett
  2. Det er jo dere som skal ha takken :) Gidder å drasse med oss på tur! Vi er klare igjen!

    SvarSlett