søndag 8. april 2012

KJØTTFULL GRYTERETT

KJØTTFULL GRYTERETT 6 PORSJONER

800 gr grytekjøtt
3 kyllingfileter
4 gulrøtter
3 løk
6 champignon
1 beger seterrømme
1 liter vann
1 pose brun saus
2 buljongterninger
1 pk rosenkål
2 ss sennep

Skjær kjøttet i biter og brunes i smør eller olje.
Ha kjøttet i en panne og tilsett løk skjært i båter.
Tilsett 1 liter vann, en pose brun saus, sennep og buljong og rør godt.
Stek soppen og ha i pannen.
Skjær gulrøttene i litt store biter og ha i pannen.
Rør i seterrømme.
La det småkoke i halvannen til 2 timer.
Ha i rosenkål siste 5 min.
Smak til med salt og pepper underveis.

Serveres med kålstuing eller andre grønnsaker.


Kilde: Egenkomponert


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar