ASIATISK SUPPE 6 PORSJONER
3 l vann
4 buljongterninger
2 ss olje
2 ss curry paste
Saft fra 1 lime
8 ss thailandsk fiskesuppe
2 ts sukrin
500 gr scampi
10 små vårløk
6 kyllingfilet
1 boks kokosmelk
4 gulrøtter
1 ss raspet/revet ingefær
Skjær kyllingfiletene i biter og stek dem.
Rens scampien
Ha currypaste, olje, vårløk, limesaft, fiskesaus og sukrin i en panne.
Kok opp under opprøring.
Hell over buljongen og vann og kok opp.
Tilsett gulrøtter og vårløk som er delt i små biter samt kokosmelken. Rør godt.
Tilsett den stekte kyllingen og scampi og kok opp.
Kilde: Egenkomponert med inspirasjon fra http://mariesmatmisjon.blogspot.com/
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar