søndag 19. februar 2012

INDISK KYLLINGSUPPE

INDISK KYLLINGSUPPE 4 PORSJONER

600 gr kyllingfilet
2 ss olje til steking
2 gulrøtter
1/2 purre
1 løk
1 liter hønsebuljong
2 dl helmelk
1 ts karri
1 ss mangochutney
1 ts johannesbrødkjernemel
2 ss kaldt vann
1 appelsin
salt
pepper

Skjæt kyllingfiletene i strimler og stek dem i olj.
Skjær gulerot i strimler, løk i tynne båer og purre i ringer.
Kok opp buljong og melk.
Rør inn mangochutney og karri, tilsett grønnsakene.
Rør jbkm i kaldt vann og tilsett under omrøring.
Kok ca 5 min
Tilsett kyllingbitene og kok opp.
Smak til med appelsin, salt og pepper.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar