søndag 20. november 2011

LINFRØRUNDSTYKKER

LINFRØRUNDSTYKKER 12 STK

3 dl linfrø
3 ts løkpulver
1 1/2 ts bakepulver
3 ts sukrin
6 egg
3 ss vann
3 ss olivenolje
1 1/2 dl revet parmesanost

Knus linfrøene i en blender.
Bland sammen de tørre ingrediensene og rør inn egg, vann, olivenolje og parmesanost.
La røren hvile 5-10 min
Form rundstykkene med skje og sett dem på et bakepapirkledd stekebrett. Røren er klissete, rundstykkene kan flyte litt utover. 
Stek midt i ovnen på 160* ca 15-20 min.
Avkjøl på rist.

Disse rundstykken kan spises som de er, med pålegg eller som tilbehør til salat og suppe.
TIPS: del rundstykkene i to og lag toast i toastjern.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar