lørdag 5. november 2011

ENCHILADAS

ENCHILADAS 4 PORSJONER

8 enchiladas lefser (se tilbehør)
5 kyllingfileter eller 500 gr kjøttdeig
1 paprika
1 løk
2 fedd hvitløk
tacokrydder
1 boks hermetiske tomater
1 ts sambal oelek
1 ts salt
1 ts cumin
2 dl cremé fraiche
300 gr revet ost

Stek kjøttdeig/kyllingfilet sammen med paprika, løk og hvitløk.
Tilsett tacokrydder og litt vann, la pannen koke ut.
Fyll enchiladas lefsene med kjøttfyllet, legg dem i en smurt ildfast form.

Tacosaus:
Ha en boks tomater i en panne, kok i 10 min til tomatene har tyknet litt. 
Ha i sambal oelek, salt, cumin og koriander. 
Kok videre i 5-10 min, tilsett cremé fraiche  og 1/3 av revet ost.
Rør godt og hell over enchiladasene.
Strø resten av osten over.

Stekes på 175* i 20 min (eller til osten er gylden)

Serveres med guacemole og salat.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar