LASAGNE 4 PORSJONER
KJØTTSAUS:
500 gr kjøttdeig
500 gr hakkede tomater (gjerne på boks)
1 løk
1 fedd hvitløk
1 paprika
krydder
Brun kjøttdeigen og tilsett løk, hvitløk og krydder. Surr løken, rør inn paprika og stek noen minutter. Hell på hakkede tomater, småkoke i 20 min. Tilsett krydder.
OSTESAUS:
3 dl fløte
125 gr kremost med urter
revet ost
2 egg
Kok opp fløte, rør inn kremosten. Ta vekk fra platen. Rør inn osten. Avkjøl litt, rør i eggene.
Forvell 10 kålblader i lettsaltet vann i 10 minutter. La bladene renne av seg.
Legg kjøttsaus og kålbladene lagvis.
Hell over ostesaus og strø ost på toppen.
Stekes 180* ca 25-30 min.
Serveres med salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar