KYLLINGNUGGETS MED BASILIKUMAIOLI 4 PORSJONER
400 gr kyllinkjøttdeig
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts paprikapulver
30 gr baconsvor/crisp til panering
Bland kjøttdeig med krydder og form avlange boller.
Knus Baconcrisp og vend kjøttbollene i crispen.
Trykk kjøttbollene litt flate og legg dem på bakepapirkledd stekebrett.
Stekes ved 200* i ca 20 min.
BASILIKUMAIOLI
3 ss olivenolje
1 neve frisk basilikum
2 ss majones
2 ss cremé fraiche eller seterrømme
en skvis sitron eller lime
1 fedd hvitløk
salt og pepper
Kjør olivenolje sammen med basilikum i en blender.
Ha resten av ingrediensene oppi blenderen og kjør videre til alt er godt blandet og dressingen har fått en fin farge.
Både så og hørtes kjempegodt ut!!!
SvarSlettSå flink du er! <3 klem
Kjempeenkelt og god snacks mat:)
SvarSlett