ANETTE`S SJOKOLADE FOUNDANT OG BROWNIES 12 stk
200 gr smør
200 gr mørk sjokolade (70%)
4 egg
5 dråper vaniljeessens
Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 200 grader. Smelt smør og sjokolade i en liten kaserolle. Pisk eggene luftig alene, og tilsett deretter resten. Fyll opp doble muffinsformer og sett de i ovnen. Stekes i 6 minutter. Den skal være dissete når du tar den ut.
Sett ovnen på 200 grader. Smelt smør og sjokolade i en liten kaserolle. Pisk eggene luftig alene, og tilsett deretter resten. Fyll opp doble muffinsformer og sett de i ovnen. Stekes i 6 minutter. Den skal være dissete når du tar den ut.
Sjokolade retten kan serveres kald eller varm:
Sjokoladefoundant- varm:
Da serveres de varme og rett fra ovnen. Serveres med pisket krem, eller eventuelt lavkarbo iskrem med vaniljesmak.
Brownies- Kald:
Skal du servere de kalde må du ha de i kjølen i en time eller mer.
OBS! De må først bli avkjølt før du setter de i kjøleskap. Serveres med pisket krem eller enkel fløte.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar