OMEGA 3 BRØD
200 gr linfrø
50 gr sesamfrø
50 gr hasselnøtter
50 gr mandler
50 gr fibrex
2 ss bakepulver
50 gr smør
1 dl kremfløte
6 små eller 5 store egg
1 beger cremé fraiche
Knus linfrø i en blender og ha dette i en stor bolle.
Knus sesamfrø, mandler og hasselnøtter i en blender og ha i bollen.
Rør inn fibrex og bakepulver.
Smelt smør og rør ut i fløten.
Visp egg og cremé fraiche i egen bolle.
Rør smør/fløte i det tørre.
Tilsett eggeblandingen.
La røren hvile 5 min.
Ha røren i en bakepapirkledd brødform.
Stek på nederste rille ved 190 * i 80 min.
Avkjøl på rist.
TIPS: Har du ikke fibrex, kan du bruke 50 gr malte nøtter/frø.
Kilde: Sofie Hexeberg, Frisk med lavkarbo
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar